Om oss

  • Det hela började med Guds nåd.
  • Hittade efter många års arbetslivets erfarenhet.
  • Inspirerad av jordbruk.

 

 

Subhan Import, som ligger i Stockholm, Sverige ett familjägt företag. Vi importerar saker från certifierade tillverkar, processorns som uppfyller alla Europeiska krav kvalitetsstandard, vi importerar från Bangladesh, Kina, Indien, Kenya, Pakistan Cypern, etc. Efter 26 års handel erfarenhet och efter att observera Stockholms marknader vi kom på att importera nutritions och dagligvaror. Vi ger er de frukter och grönsaker som är knappast tillgängliga i kallare länder som Sverige. Frukt & Grönsaker som vi importerar är: mango, apelsiner, guawa, bitter jättepumpa (Karela), rund jättepumpa (Tinda), squash (Kaddu / Lockey), okra (Ladyfinger), grön chili etc. Dessa frukter kan inte planteras i kallare länder på grund av naturlig simulering och miljöanpassning. Det är vår mål att göra det lättare för en vanlig person att köpa denna typ av livsmedel i ett Europeiskt land där det inte är lätt tillgängliga.

Folk uppskattar produkter, kvalitet och hälsosam mat för sig själva, familj och vänner. Vi är verkligen stolta över att ge dig detta med friskhet och sundhet.

Våra frukter levereras lund färska, frukt och grönsaker kommer att vara fullständig mogna när det kommer fram till dig. Det är vårt mål att leverera endast de finaste, sötaste frukten tillgängliga och ge dig den bästa maten och deras smak med en attraherande arom. Vår bonus poäng är att vårt leverans kommer att vara i tid.